Iklan A : Twinkle Collection

Iklan A : Twinkle Collection
[Tapak Disewa Sehingga 05 Sept 2009]

Kata Laluan Kami?

Hello Semua,

Kami suka shopping. Betul. Kami menyedari bahawa kekurangan (atau tiada langsung) Blog Directory yang dikendalikan dalam versi Bahasa Melayu. Oleh itu Kami saja suka-suka melahirkan Kami Suka Shopping yakni blog directory yang akan mengetengahkan blogshop-blogshop yang sedia ada dalam versi bahasa melayu walaupun bukan bahasa baku. Diharap anda memahami bahasa rojak yang cuba Kami sampaikan.

Oh ya, Kami juga akan cuba membuat Kami Suka Shopping seseronok yang mungkin!

So,
Email Kami sekarang jika anda mahu direview!

http://www.emocutez.com
Yuuhhoooo!!

Support kami ya!


Trimas.

Sekian,
Kami Suka Shopping
13 May 2009

Wednesday, May 27, 2009

KSS | Review #02 - Mama & Baby

Review yang ni for MAMA & BABY!
Yeeayy!!
Atlast ada jugak something for your cutey baby.
Memang cute gila ok!! (**tepuk tangan)
Jom shopping untuk si comel!!

http://www.emocutez.com


Merah lah! Burbery london brand pulak tu! Wahh~
Siapa yang xnk? Anak-anak sekarang dah pandai bergaya tau.
Jangan xtau.
Tengok anak, tengok Mama lah. Chewah~

Blogshop : Everything For U From Me
Dress Burbery London :: RM50

--------------------------------------------


Baju merah kat atas ni sesuai pulak dipadankan dengan kasut yang ini ok.
Barulah sepasang. Rrooaarrr!! Huhu~

Heels? For Your Baby?? Wahhh~

Kasut ini sangat comel la!!
Red satin with leopard satin lining. Ribbon itu comel jugak!
uoiisshh! Merah memang hot la!!
I love this cutey!!

Blogshop : Twendy Tots
Stella :: RM99

0 comments: